Zundert 2021: Grootste bloemencorso ter wereld reed niet dit jaar, maar kon wel worden bezichtigd

Stichting Bloemencorso Zundert zag vanwege de onlangs afgekondigde coronamaatregelen dit jaar geen mogelijkheden een rijdend corso mogelijk te maken. De wagens werden echter wel gereedgemaakt en belangstellenden konden op een ruime plaats al het moois toch bewonderen.

Tekst foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

In Zundert bestaat normaliter een route voor de corso, waarbij de corsowagens niet worden gehinderd door (hoge) obstakels zoals bijvoorbeeld stroomkabels over de weg. Daardoor kunnen zeer grote- en hoge corsowagens deelnemen en de bouwers kunnen zich wat dat betreft ruim uitleven. Onderaan dit artikel treft u een link naar de website van de Corso, waarop de verschillende objecten van informatie zijn voorzien.

De redactie van Nieuws.nl bezocht het corso-terrein en trakteert u op film en foto’s van de corso 2021. Veel plezier ervan!

CURIOUSDO NOT DISTURB (L)  SHAMAN (R) MISSINGMURICA F*CK YEAHSUNDERUMROBOTS (R)MEMORYSPOORBOEKJESUNDERUMUURWERKVREEMDE VOGELSVERHULDCURIOUSZOOM MEETINGZWAAR GESCHUTVERFBETREDEN OP EIGEN RISICOHEY, HOW ARE YOU DOING?ARACHNOPHOBIA

Klik hieronder op UITSLAG

Uitslag 2021

 

Cookieinstellingen