Kermis op Beverwijkse Bazaar wegens succes verlengd!

De Megakermis op de Bazaar blijkt een groot succes. Daarom wordt de kermis met 4 dagen verlengd tot en met zondag 26 september.

Frans Stuy, organisator van de kermis: “We krijgen heel veel enthousiaste reacties van Beverwijkers. En de bezoekers zeggen ook dat ze trots zijn dat er zo een Megakermis in Beverwijk is. Voor ons is dat het grootste compliment.”

George Zapantoulis, Directeur De Bazaar: “Wij zijn blij met de goede samenwerking tussen de organisator en De Bazaar en extra fijn dat dit leidt tot een verlenging van deze kermis. De kermis past precies bij de visie dat er op De Bazaar altijd wel iets te beleven is.”

De megakermis dankt haar naam aan drie grote bijzondere attracties. De meest in het oog springend is het reuzenrad. Vers van de Dutch Grand Prix staat het nu voor het eerst sinds Corona weer op de kermis. De tweede is de hoogste zweeftoren van Europa: 80 meter hoog en normaal alleen in grote steden zoals Genève. Tenslotte de Gladiator: een molen waarin bezoekers om de as van de molen en om hun eigen stoel draaien en op die manier twee keer zo zwaar worden.

Naast de mega attracties zijn er ook een spookhuis, schiettenten, botsauto’s en alle andere vaste attracties.

De kermis blijft tot en met 26 september staan en is dus ook doordeweeks geopend. P4 van De Bazaar blijft speciaal voor de kermis open.

Reacties