Een huis als een jas door ‘t skilderwiefke

Foto: Aangeleverd

Herfst. Buiten wordt het weer frisser. Lekker buiten wandelen, een frisse neus halen, je schoenen schoppend door de bladeren. Of uitwaaien op het strand met je laarzen door het zilte sop. Thuis gekomen gooien we nog maar eens een houtblok op het haardvuur.

Nu met de winter en de feestdagen voor de deur komen we nog meer bij elkaar over de vloer. Het interieur van je huis wordt in deze tijd dan ook wat belangrijker. Zelf wil je thuis komen, weg van je werkplek en de dag achter je laten. Naast de frisse wind door je haren is het nu ook een uitstekende tijd voor een frisse wind door je huis. Weg met die verkleurde verf, de vlekken of die kleur van lang geleden. Kom maar op met die warme herfsttinten of de pastellen van het strand.

Hoe dan ook het is jouw huis, jij moet je er prettig voelen en het aan kunnen trekken als een warme jas die nog ruikt naar herfstbladeren of de zee.

Zie je het al voor je, of nog niet helemaal? ’t Skilderwiefke tovert met haar kwasten je huis om tot een plek waar je blij van wordt en adviseert je daarbij. Meer weten over haar? Ga naar www.skilderwiefke.nl.

Heb je vragen of wil je een offerte, mail dan gerust: [email protected].

 

Reacties