De zijden bloemen van Sabrina de Bruin: niet van echt te onderscheiden

Veel liefhebbers van bloemen zullen even bedenkelijk kijken bij het begrip ‘kunstbloemen’. Maar hoe anders wordt dat wanneer ze de zijden bloemen zien van Flower Artist Sabrina de Bruin. Sinds 2015 heeft Sabrina haar eigen atelier in Heemskerk waar ze de mooiste en meest indrukwekkende bloemstukken maakt van zijden bloemen. In die 6 jaar hebben haar creaties al veel locaties opgefleurd.

De zijden bloemen vinden zowel aftrek in de particuliere als in de zakelijke markt. Steeds vaker zie je in kantoren, hotels en woningen weelderige plukboeketten en kleurige bossen bloemen. Alleen, échte bloemen vragen steeds opnieuw vervanging. Daardoor worden zijden bloemen steeds populairder. Daarbij zijn ze bijna niet meer van echt te onderscheiden. Soms moet je even voelen om zeker te weten dat ze echt zijn, of niet. En soms twijfel je daarna nog.Een ander voordeel is dat zijden bloemen kunnen staan op plaatsen waar hygiëne een grote rol speelt, zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen, een ook bij mensen die allergisch zijn voor sommige natuurlijke bloemensoorten of die bijvoorbeeld de geur van lelies niet kunnen verdragen.

Inmiddels is Flower Artist in die 6 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 5 medewerkers en met leveranties, niet alleen in Nederland, maar door heel Europa met ook aanvragen vanuit Amerika. Neemt niet weg dat Sabrina ook alle tijd neemt voor mooie boeketten voor particulieren, die op afspraak in het atelier, samen met haar, een boeket kunnen samenstellen.

IJmond Nieuws ging afgelopen week langs bij Sabrina en maakte bijgaande reportage. Klik daarvoor op de hoofdfoto bovenaan dit bericht. Kijk ook op de website en de Facebookpagina van Flower Artist voor meer informatie.

 

Reacties