Zonnige Zandvoort Circuitrun 2022 voor Kids en volwassenen

Zondag 27 maart 2022 werd door sportorganisatie Le Champion in Zandvoort de 13e editie van de Zandvoort Circuit Run georganiseerd. Na twee jaar eindelijk ‘volop zonnig’ terug op CM.com Circuit Zandvoort.

Bij binnenkomst maakten maar liefst 12.000 hardlopers en daarnaast vele familieleden, begeleiders en belangstellenden direct kennis met een gigantisch festivalterrein, dat al vroeg in de morgen ‘bruiste’ van energie. Voor al die belangstellenden duidelijk dus ook een heerlijk dagje uit, maar voor de deelnemende hardlopers een serieuze uitdaging. Slechts 1 ronde circuit is voor autocoureurs 4,2 km rijden, maar ook voor lopers 4,2 km ‘ver stappen’!

Natuurlijk werd dat de kleinste kids niet aangedaan. Zij mochten als eersten starten. In het openingsfilmpje ziet u enkele mindervalide deelnemertjes trots hun 900 meter afleggen. Het ziet er een beetje uit als een wieler-etappe, maar er werd wel degelijk gelopen! Rond 800 kinderen die deden mee aan de Circuit Run Specials, de Kids Circuit Run 900 meter en de 2,6 km.Rond 800 kinderen die deden mee aan de Circuit Run Specials, de Kids Circuit Run 900 meter en de 2,6 km.

Om 11.15 uur klonk vervolgens het startschot voor de nieuwe 4 km (One Lap), over de heuvels van het gloednieuwe circuit, dwars door de kombochten richting de finish.

Hieronder enkele afbeeldingen in willekeurige volgorde.

Wilt u weten wie er wonnen? Ga hier naar de uitslagen

Reacties

Cookieinstellingen