112

Politie haalt meerdere automobilisten van de weg wegens rijden onder invloed

Foto: Politie

HAARLEM / BLOEMENDAAL / BEVERWIJK – Bij alcoholcontroles van het team verkeer van de politie Noord-Holland in de regio IJmond zijn zaterdagavond rond de 1200 blaastesten afgenomen en zijn diverse drankrijders van de weg gehaald.

Fonteinlaan Haarlem
Op de Fonteinlaan in Haarlem werden tussen 19.15 en 22.00 uur bijna 400 blaastesten afgenomen. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol. Vijf bestuurders kregen een bekeuring vanwege te hard rijden.

Zijlweg Haarlem
Tussen 19.30 uur en 22.30 uur werd er gecontroleerd op de Zijlweg in Haarlem. Daar werden bijna 500 blaastesten afgenomen. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol. Eén persoon reed onder invloed van drugs.

Parallelweg Beverwijk
Op de Parallelweg in Beverwijk werd er tussen 23.00 en 23.45 uur op alcohol gecontroleerd. Daar werden bijna 50 blaastesten afgenomen. Geen van de bestuurders reed onder invloed van alcohol.

Zeeweg Overveen
Tussen zaterdagavond 23.30 uur en zondag 02.00 uur werd er gecontroleerd op alcohol op de Zeeweg in Overveen. Daar werden ruim 250 blaastesten afgenomen. Vijf bestuurders bleken onder invloed van alcohol.

Reacties

Cookieinstellingen