Nova College houdt Open huis

Foto: Nova College

Wie een passende mbo opleiding zoekt, is van harte welkom op het Open huis van het Nova College op 13 april voor vrijwel alle mbo opleidingen in de regio IJmond, Haarlem en Haarlemmermeer.

Campus Beverwijk en MyTalent Haarlem zijn open van 16.00 – 18.00 uur en Campus Haarlem, Haarlemmermeer en Scheepvaart in IJmuiden en Harlingen zijn open van 16.00 – 20.00 uur. Nova College CIOS en Performing Arts houden geen Open huis. Voorlichters en docenten geven informatie over de opleidingen en studenten delen hun ervaringen.

Bezoekers kunnen informatie krijgen over de volgende opleidingen van het Nova College: Autotechniek, Bouw, Business School, Duurzaamheid, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, Scheepvaart, MyTalent, MyTec, Orde en Veiligheid, Reizen en Vrije tijd door Cosmo Academy, Techniek, Uiterlijke Verzorging, Welzijn en Zorg. Wie wil komen kan zijn bezoek vooraf plannen via novacollege.nl.

Persoonlijke groei
Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk. Het onderwijs waar Nova College in gelooft, begint bij zelfvertrouwen.  De studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en begeleiding, onder andere van hun studieloopbaanbegeleider. Om goed te kunnen leren, zorgt Nova College voor een veilige plek, waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Reacties

Cookieinstellingen