Spartan Race terug in Zandvoort tijdens Hemelvaartsweekend

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een supersportieve invulling voor het komende Hemelvaartweekend in Zandvoort. Op 28 en 29 mei komt de Spartan Race namelijk terug in de badplaats.  De Spartan Race Zandvoort is een loopwedstrijd met allerlei obstakels (modder, touwen, muur), die nu voor de tweede keer zal plaatsvinden.

Vorig jaar vond de eerste editie plaats in het tweede weekend van oktober. Maar liefst zo’n 2500 deelnemers genoten toen van een schittert sportief weekend. Dit keer staat de iconische race gepland in het Hemelvaartweekend met op het programma:  de Beast, de Super en de Sprint- samen met een Kids race en de Hurricane Heat!

“We hebben een geweldige plek uitgezocht voor onze terugkeer in Nederland’, aldus de organisatie. “Zandvoort met een unieke combinatie van Promenade en Strand, het Circuit van Zandvoort en andere gebieden rondom. Dit zal niet alleen een speciale mix zijn, maar ook uitdagender dan je zou denken…ga met ons mee voor het weekend dat Zandvoort de stad van de Spartanen zal maken!!”

50% korting voor inwoners Zandvoort, 40% voor inwoners Haarlem, Bloemendaal en Heemstede
Inwoners van Zandvoort die zich registreren met Zandvoort in de adresgegevens kunnen gebruik maken van code BEWONERZV50. Dan krijg je 50% korting op de ticketprijs.

Inwoners van dorpen die onder de gemeenten Bloemendaal, Haarlem en Heemstede vallen, kunnen de code BEWONER40 gebruiken. Je krijgt dan 40% korting. Ondernemers uit Zandvoort, die zich met hun personeel als team aanmelden, ontvangen ook 50% korting.

Voor meer informatie en registreren ga je naar: https://nl.spartan.com/nl/race/detail/7614/overview.

Reacties

Cookieinstellingen