55+

Huis-imker 2e kamer Pim Lemmers ontvangt steun van o.a. Caroline van der Plas

Imker Pim Lemmers, niet alleen een vriendelijke persoonlijkheid, maar ook een man met passie voor de natuur én daarmee ook voor ons allemaal, ontving vrijdag 22 april van harte steun voor zijn passie van 2e kamerlid Caroline van der Plas (BoerenBurgerBeweging) en de Heemsteedse burgemeester Astrid Nienhuis.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een afbeelding voor uitvergroting)

Pim koestert zijn bijenvolkjes met liefde en bedacht de ‘Nationale Zaaidag’ die jaarlijks op 22 april plaatsvindt. Pim ontving vandaag 2e Kamerlid Caroline van der Plas, voormalig communicatiemedewerker en journaliste en zoals u vast weet inmiddels politica. Zij is mede-oprichter van de politieke partij BoerBurgerBeweging en heeft behalve alles wat daarmee betrekking heeft (zie websitelink verderop in dit artikel), natuurlijk ook passie voor de natuur. Toen imker Pim Lemmers haar uitnodigde voor een werkbezoek zei Caroline onmiddellijk ja! Ook de Heemsteedse burgemeester Astrid Nienhuis heeft bijzondere passie voor onze natuur en toont zich jaarlijks belangstellend voor alles wat er gebeurt tijdens de Nationale Zaaidag, die dit jaar de 9e keer plaatsvindt.Hieronder een kort gesprek met beiden

Verstening van onze leefomgeving groot probleem

’t Blijkt voor velen praktisch, tegels of mozaïek in de tuin, maar voor de natuur heeft het nadelige gevolgen. Bij uitstek bijen zijn zeer belangrijk voor ons ecologisch systeem. Hoe belangrijk? Surf Maar eens naar waarom zijn bijen belangrijk?

Niet alleen om onze woningen, maar het geldt ook voor de infrastructuur van onze steden vooral in de Randstad: Er moet dringend meer groen komen! Chapeau voor Pim Lemmers en zijn collega’s én voor Caroline en Astrid die dat belang op de Nationale Zaaidag nogeens extra kracht bijzetten.

Relevante websitelinks:

PIM LEMMERS IMKER

 

 

 

 

 

 

 

#BoerBurgerBeweging

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen