Na 2 jaar eindelijk weer Bloemendagen in Limmen

Foto: Wim Meijer Fotografie

LIMMEN – Twee jaar lang moest met het in Limmen zonder doen, maar sinds vandaag, zaterdag 23 april, is het dorp weer helemaal in de ban van de Bloemendagen. Dat betekent dat een groot deel van de inwoners weer creatief bezig is geweest met bloemen, en hyacinten in het bijzonder, met als resultaat: tientallen moza├»eken verspreid door het dorp.

De organisatie heeft weer een mooie (fiets)route uitgezet die leidt langs alle kunstwerken waarin, zoals gebruikelijk weer een volop actuele onderwerpen zijn verwerkt. Volgens de organisatie is de route dit jaar weliswaar wat korter dan andere jaren, maar het aantal bloemcreaties is niet minder.

Overigens is er tijdens de Bloemendagen in Limmen, die duren tot en met woensdag 27 april, meer te beleven dan alleen de moza├»ekenroute. Met name morgen, zondag 24 april, vormt een hoogtepunt qua activiteiten, met als highlight de Oldtimer Fair in het park aan de Vuurbaak van 11.00 – 17.00 uur.

De Bloemendagen Limmen zijn gratis te bezichtigen, de route wordt door middel van pijlen aangegeven en is goed te doen per fiets en auto.

Hieronder een foto-impressie van Nieuws.nl-redacteur Wim Meijer:

Reacties

Cookieinstellingen