Volop trucks rond Kop van de Haven tijdens Transportdag 2022

Foto: Wim Meijer Fotografie

BEVERWIJK – Afgelopen zaterdag werd rond de Kop van de haven in Beverwijk Transportdag 2022 georganiseerd. Meer dan 40 transportbedrijven en verladers uit de IJmond presenteerden hun mooiste trucks, bakwagens en speciale voertuigen.

(foto’s: Wim Meijer Fotografie)

Opnieuw bleek dat Beverwijk de hotspot is van de Transport en Logistiek in de IJmondregio, en ook dat het beroepsvervoer een prachtige manier is om een smakelijke boterham te verdienen.

Naast de transporteurs en verladers waren de opleidingsbedrijven en -instituten ook aanwezig geïnteresseerden bij te praten over het mooie vak van chauffeur of een dynamische baan in de logistiek. Daarnaast konden de bezoekers zich laten informeren over de meest uiteenlopende takken van transport: van internationaal en zwaar transport ver en lang weg van huis tot distributiewerk in de regio, verhuizingen, geldtransport tot en met personenvervoer in taxi’s of per touringcar naar toeristische orden.

De dag werd omlijst met het vertier voor groot en klein. Op de terrasjes rondom een groot partyschip bestond er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken en persoonlijk met de transportbedrijven in contact te komen.

Reacties

Cookieinstellingen