55+

IJmuiden: Festivalbezoekers eindelijk weer in ‘Veilige Haven’

Zaterdag 25 juni 2022 kon de IJmond en wijde omgeving na de trieste coronaperiode eindelijk weer genieten van het traditionele Haven Festival. Het begon enigszins bewolkt, maar al snel brak de zon door en werd het een prachtige- en gezellige dag, met veel muziek en tal van activiteiten voor jong en oud.

Foto’s Wim Meijer, tekst en film Charles Duijff. Het openingsfilmpje geeft een leuke gevarieerde impressie!

Natuurlijk kon er weer een vaartocht worden gemaakt. Zie ook het openingsfilmpje…Jeugdige dames toonden hun danstalent

Heeft u Toby Rix gekend met zijn toeters en bellen? Ik praat wel over de jaren 60 hoor, maar toch. De mijnheer hieronder deed me daaraan denken. Hij toont zijn kunsten ook in het openingsfilmpje….Wie wilde meevaren kon op diverse boten terecht (zie onderstaand filmpje)
Er zijn er altijd die de boel op stelten komen zetten!Er was kunst te zien en er waren glas in lood creaties te bewonderen… Live bands brachten bekend repertoire. Hieronder de band Tommy Inc.!  uit de IJmond. Zanger Frank Koning presenteert ook bij Radio Beverwijk. In het filmpje meer bands…..De bands brachten zelfs de kleinsten aan het bewegen, klappen en dansenHieronder nog enkele foto’s. Redacteur Wim Meijer van Nieuws.nl maakte nog zeer veel gevarieerde foto’s. Ga daarvoor naar FOTO’s HAVENFESTIVAL 2022

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen