Telstar nipt onderuit tegen Superboeren van De Graafschap

Beide elftallen op de foto voor aanvang van de eerste wedstrijid om de 'Kist Cup'
Beide elftallen op de foto voor aanvang van de eerste wedstrijid om de 'Kist Cup'
Foto: Dennis Gouda

VELSEN – Ondanks de inzet van de nieuwe aanwinst van Telstar, de van AEK Athene overgekomen aanvaller  Christos Giousis, hebben de Witte leeuwen van Mike Snoei gisteravond de overwinning aan De Graafschap moeten laten. Een doelpunt in de 50e minuut van Giovanni Korte zorgde ervoor dat de drie punten meegingen naar Doetinchem.

Het duel tussen Telstar en De Graafschap stond  in het teken van de ‘Kist Cup’, een eerbetoon aan Simon Kistemaker, die afgelopen november op 81-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. Kistemaker was in het verleden trainer van zowel De Graafschap als Telstar. De ‘Kist Cup’ gaat over twee Keuken Kampioen Divisie-duels tussen De Graafschap en Telstar. De return in Doetinchem op 3 februari 2023.Voor de wedstrijd werden er diverse activiteiten georganiseerd om geld op te halen. Alle opbrengsten rondom het duel komen ten goede aan Support Casper, een stichting die zich inzet voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Na het verlies van gisteravond staat Telstar nu op de 15e plaats van de Keuken Kampioen Divisie, direct onder De Graafschap, dat eveneens vier punten uit vijf wedstrijden heeft gehaald, alleen met 1 tegendoelpunt minder dan Telstar een fractioneel beter doelpuntensaldo heeft.

Bij de wedstrijd aanwezig was ook fotograaf Dennis Gouda. Van hem zijn de foto’s in dit bericht.
Klik HIER voor de complete fotoreportage van Dennis Gouda.

Reacties

Cookieinstellingen