Percossa met ‘Let me in – Let me out’ in Kennemer Theater

Foto: Sanne Bas

BEVERWIJK – Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat de bezoeker voor zijn kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van ‘Let me in – Let me out’ van Percossa. De vier mannen nemen het publiek mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.

Als je  vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer krijg je een wervelwind van muzikale stijlen, donderende slagwerkmuziek en hilarisch objecttheater. Tenminste, als die vier drummers de mannen van Percossa zijn. In ‘Let me in – Let me out’ vertellen ze hoe het is om jaar na jaar als broeders over de wereld te reizen en langzaam het onderscheid tussen showbizz en het echte leven uit het oog te verliezen. Ze proberen manieren te vinden om de routine te doorbreken, maar worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is.

Een achtbaan, verpakt in muzikale scenes, verstilde momenten en grappige acts.

Kaarten vanaf € 20,50 voor de try-out op vrijdag 7 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen