55+

Wel zeer lokale sneeuwbui in Heemstede Noord Holland

Je maakt het zelden mee, dat een sneeuwbui zo lokaal zorgt voor een witte wereld. Op woensdag 9 november gebeurde dat op de Binnenweg in Heemstede.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting) Bekijk ook het openingsfilmpje….

Grote vlokken vielen vlak voor drogisterij Kruidvat. Het management had er kennelijk op gehoopt, want de winkel werd al vroegtijdig in Kerstsfeer omgetoverd. Ondanks temperaturen ver boven het vriespunt werd de heemsteedse Binnenweg omgetoverd in een witte wereld. Toegegeven, de weergoden werden een beetje geholpen…. Ook aan de overzijde van het Kruidvat werd het trottoir langzaam wit. U begrijpt het al, ik bevond me op de filmset voor een Kerstspecial die werd vastgelegd voor de drogisterijketen. Uiteindelijk slaagde de filmcrew erin de directe omgeving om te toveren in een romantische Kerstsfeer. Indrukwekkend is het om te zien hoe zo’n reclamefilm wordt opgenomen en wat daar allemaal aan apparatuur voor nodig is, zoals bijvoorbeeld een giga scherm voor het bereiken van de juiste belichting. Uiteraard waren er filmacteurs en figuranten, waaronder ook kids die (ik ga ervan uit met hun ouders) het Kruidvat moesten inrennen vanwege de heftige sneeuwval.

Wat er binnen allemaal gebeurde zullen we de komende weken vast gaan zien! Ik hoop dat het Kruidvat ons behalve hun uitgebreide assortiment aan producten, ook echt een witte Kerst gaat bezorgen….

Wie weet? Immers, want in het (Kruid)vat zit verzuurt niet.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen