Telstar – ADO: volop kansen maar geen bal in de touwen

Foto: Dennis Gouda

VELSEN – Dat een doelpuntloos duel niet altijd saai hoeft te zijn dat bewezen Telstar en ADO Den Haag gisteravond in Velsen, waar na een spectaculaire wedstrijd aan het eind van de avond de ‘mandjes’ van het scorebord weer ongebruikt in de kast konden.

(foto’s: Dennis Gouda)

Het was een wedstrijd waarbij het spel vanaf de eerste minuut in een hoog tempo allebei de kanten op. Met over een weer grote scoringskansen. Een wedstrijd ook, waarbij de voor Ronald Koeman jr invallende doelman Joey Houweling de kans kreeg om zijn visitekaartje af te geven. Een kans die hij succesvol verzilverde.Voor Telstar betekende de doelpuntloze avond het vierde gelijkspel op rij en zijn de Velsenaren inmiddels 8 weken ongeslagen. Op basis van spel en kansen geeft ook trainer Mike Snoei aan dat het terecht geweest zou zijn als er meer punten in die acht wedstrijden waren binnengehaald. Ook gisteravond lagen er volop kansen om de 3 punten binnen te slepen. Zeker nadat in de 64e minuut  Amir Absalem van ADO met rood van het veld moest, waarna Telstar nog verschillende kansen kreeg om alsnog de overwinning naar zich toe te trekken. Dat bleef de ploeg van de toch al onder vuur liggende Dirk Kuijt echter bespaard.Door de puntendeling van gisteravond staat Telstar u op de 11e plaats in de keuken Kampioen Divisie. Volgende week gaan de Witte Leeuwen op bezoek in Eindhoven voor het treffen van de nummer vier: FC Eindhoven .

Klik hier voor het wedstrijdverslag en voor de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH Nieuws.

Bij de wedstrijd van gisteravond was ook fotograaf Dennis Gouda aanwezig. Hij maakte bijgaande foto’s. Klik HIER voor de complete fotoserie van Dennis Gouda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen