Gedeeltelijke afsluiting Tolweg op woensdag 21 december 2022

Foto: Google streetview

HEEMSKERK – Op woensdag 21 december is de Tolweg gedeeltelijk afgesloten. De reden hiervoor is het aanpassen van een bouwuitrit en de aanleg van kabelaansluitingen voor nieuwe openbare verlichting. De Tolweg wordt in fases gedeeltelijk afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Jan van Kuikweg en het parkeerterrein Reeuwijkpark. De werkzaamheden duren tot 17.00 uur.

  • Fase 1 –  07.00 tot 14.00 uur
    Tussen 07.00 en 14.00 uur zijn het fietspad en de rijbaan vanaf de A9 (vanuit de richting van de Communicatieweg) afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Debora Bakelaan langs het parkeerterrein Reeuwijkpark. Doorgaand gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Jan van Kuikweg. Het parkeerterrein Reeuwijkpark, kasteel Assumburg en de aanwonenden Tolweg blijven bereikbaar.
  • Fase 2 – 14.00 tot 17.00 uur
    Tussen 14.00 en 17.00 uur is de Tolweg richting de A9 (vanuit de richting van de Hoflaan) afgesloten. Het fietspad is dan weer bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Jan van Kuikweg en het parkeerterrein Reeuwijkpark. Kasteel Assumburg en de aanwonenden Tolweg blijven bereikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen