Beeckestijn cross weer van start

Foto: Wim Meijer Fotografie

VELSEN ZUID – Zondag 29 januari vindt de RunX Suomi Beeckestijn cross plaats, de derde loop van het Run-X Crosscircuit. Het parcours door het parkbos van de 18e eeuwse buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid is voor iedere hardloper een uitdaging.

Recreanten en wedstrijdlopers kunnen zich inschrijven voor 6,4 of 9,6 kilometer. De 9,6 km is een wedstrijdafstand voor heren en voor dames is dat de 6,4 km. Vermeld bij inschrijving je licentienummer om mee te dingen in de wedstrijduitslag. Beide afstanden zijn natuurlijk ook voor recreanten, zowel dames als heren.

De jeugd, geboren in 2012 of later, en G-atleten (alle leeftijden) doen een 1,2 km run. Ook is er een 3,2 kilometer cross door het bos voor de oudere jeugd. Wil je als recreant graag een korte afstand rennen? Dan is deze 3,2 km ook een leuke uitdaging.

Voor meer informatie of inschrijven ga naar op www.beecksestijncross.nl. De voorinschrijving sluit op 25 januari 2023. Na-inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van VV IJmuiden vanaf 09.45 uur tot maximaal 15 minuten voor de start van je gekozen afstand. Pinautomaat is aanwezig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen