Nova College houdt Open dag

Foto: Nova College

Wie een passende mbo opleiding zoekt of belangstelling heeft voor het vavo (mavo, havo en vwo), is van harte welkom op de Open dag van 1 februari tussen 18.00 – 21.00 uur op het Nova College in Amstelveen (vavo), Beverwijk (mbo), Haarlem (mbo en vavo) en Hoofddorp (mbo en vavo). De opleidingen Scheepvaart zijn te bezoeken op 11 februari tussen 10.00-14.00 uur in IJmuiden.

Het Nova College verzorgt mbo opleidingen in de volgende richtingen: Autotechniek, Bouw, Business School, CIOS, Duurzaamheid, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, MyTalent, MyTec, Orde en Veiligheid, Performing Arts, Reizen en Vrije tijd door Cosmo Academy, Scheepvaart, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn en Zorg. Wie zijn vooropleiding wil afronden of aanvullen, kan terecht op het vavo voor mavo/vmbo-t, havo en vwo.

Persoonlijke groei
Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk. Het onderwijs waar Nova College in gelooft, begint bij zelfvertrouwen. De studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en begeleiding, onder andere van hun studieloopbaanbegeleider. Om goed te kunnen leren, zorgt Nova College voor een veilige plek, waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Belangstellenden voor de Open dag kunnen vooraf hun bezoek plannen via de website novacollege.nl/opendag.

Reacties

Cookieinstellingen