Techno bij LAUW in Podium Laurentz

FØXA
FØXA
Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Op vrijdag 3 februari heeft LAUW in Podium Laurentz een primeur: het eerste alcoholvrije techno feest voor jongeren t/m 18 jaar. Techno DJ’s uit Antwerpen, Bloemendaal, Rotterdam én Heemskerk laten de vloer trillen met harde beats en vette bassen.

Lauw zijn de alcoholvrije feesten bij Podium Laurentz waar jongeren t/m 18 jaar en lokaal talent elkaar ontmoeten. Samen maken ze er een feestje van. Dat doen ze met de LAUW-huis-dj’s waaronder DJ Virato en vele partners die elke editie weer met een verassende line up op de proppen komen.

Van mellow tot hardstyle
Voor deze techno-editie heeft DJ Virato, ofwel Viggo Smit een prachtige line up samengesteld. Viggo: ”Graag wilde ik alle techno-stijlen brengen deze avond. We beginnen met RUL3. Zijn stijl is nauwelijks te beschrijven, uniek maar zeker groovy. Zelf draai ik daarna meer mellow, minder hard en zeer geschikt voor de jonge doelgroep. Met FØXA hebben we een topper in huis. Deze bekende Belgische DJ en toffe guy heeft op mega feesten gedraaid en zet eigenlijk altijd wel de tent op zijn kop. Afsluiten doen we met het grote talent TECHNIKA. Zij brengt keiharde techno, maar rete-commercieel.”

DJ Virato, ofwel Viggo Smit (foto: aangeleverd)

Techno is hot
Viggo Smit hoopt 3 februari voor een volle zaal te gaan draaien. “Ben heel benieuwd hoe dit zal werken. Techno is helemaal hot en de 18-plus techno-feesten draaien gigantisch goed. Fantastisch dat LAUW nu de kans geeft om ook zo’n feest voor 19-min te doen. Ik hoop en verwacht ook een beetje dat we een volle zaal gaan krijgen met dit unieke concept”.

Lauw is een initiatief van de partners Cultuurhuis Heemskerk, MET Heemskerk, de Danstuin, de jongerenraad en productiehuis 11:11 INC en wordt ondersteund door de gemeente Heemskerk. Ze heten iedereen t/m 18 jaar welkom op vrijdag 3 februari bij Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk. Deuren zijn open vanaf 20:00 tot 00:00 uur. Tickets à € 5,- zijn te koop via de website www.podiumlaurentz.nl.

Reacties

Cookieinstellingen