Geslaagd Open Huis Dalí College; informatieavond op 16 februari

Spannende experimenten bij natuur-scheikunde tijdens het Open Huis op het Dalí College
Spannende experimenten bij natuur-scheikunde tijdens het Open Huis op het Dalí College
Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Het Dalí College voor mavo en havo aan de Plesmanweg in Heemskerk kijkt terug op een zeer succesvol eerste Open Huis, dat afgelopen woensdag 8 februari werd gehouden.

Voor ouders die dit gemist hebben of alle informatie nog eens op een rijtje willen zetten, wordt op donderdag 16 februari om 19:30 uur een informatieavond georganiseerd.

Kleinschalig
Het Dalí College is een kleinschalige school voor mavo en havo met als grondslag gepersonaliseerd leren. Er is aandacht voor elke leerling met zijn of haar eigen talenten en competenties. Ook krijgt elke leerling een persoonlijke coach waarmee structureel contactmomenten zijn.

Uniek
Naast reguliere mavo-havo- en havo-klassen, kunnen leerlingen op het Dalí College ook kiezen voor een Technologie & Designklas of een Sport & Managementklas. Uniek in de regio is het feit dat de havo een volwaardige praktische havo is. Door de koppeling van theorie en praktijk zorgt dit voor een betere aansluiting op het HBO.

Informatieavond
De informatieavond is voor ouders van leerlingen uit groep 8 en voor ouders wiens kind de overstap wil maken vanaf Fourteens. De avond begint om 19:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden is niet nodig.

Reacties

Cookieinstellingen