Inschrijving Haarlemsee ZorgSpecialist Grachtenloop weer van start

Foto: Wim Meijer Fotografie

HAARLEM – Op maandag 27 februari start de inschrijving voor de ZorgSpecialist Grachtenloop. Op vrijdag 23 juni  klinkt voor de 27e keer het startschot van deze Haarlemse klassieker. Een gezellige en sportieve loopavond voor jong en oud. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer tussen de drie- en vierduizend lopers.

Deze midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten combineert het hardlopen met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad. De deelnemers maken een ronde door het centrum van Haarlem en passeren daarbij de diverse culturele en toeristische trekpleisters. Langs dit parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele enthousiaste toeschouwers.

Drie afstanden plus de Endeavour BusinessRun
De ZorgSpecialist Grachtenloop kent drie afstanden: de KidsRun (1 km), 5 km en 10 km. Tevens is er de bedrijvenloop, Endeavour BusinessRun, een populair onderdeel. Veel bedrijven zien de Grachtenloop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf. Meer info en inschrijven op grachtenloop.nl.

Het programma op 23 juni ziet er als volgt uit:

  • 17:00 uur Eventterrein ‘De Koepel’ geopend voor publiek
  • 18:15 uur Start Hero KidsRun 1km
  • 19:00 uur Start SportSupport 5km en Endeavour BusinessRun 5km
  • 20:00 uur Start Run2Day Haarlem 10km en Endeavour BusinessRun 10 km

De gezelligste midzomernachtrun
Hopelijk hebben de lopers na het in ontvangst nemen van de medaille nog wat energie over. De Zorgspecialist Grachtenloop is natuurlijk niet voor niets de gezelligste midzomernavondloop. Na de finish wordt het terrein bij de Koepel op zijn kop gezet met een dj en is er de mogelijkheid om ervaringen met andere deelnemers te delen tijdens de afterborrel.

De ZorgSpecialist Grachtenloop wordt georganiseerd door SportSupport. SportSupport is al meer dan 25 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen