55+

Limmen straalt tijdens zonnige bloemendagen 2023: nog tot 4 mei!

LIMMEN: Dit zijn evenementen waar je alleen maar geniet, de prachtige mozaïeken en overige bloemenpracht, de verscheidenheid in kunst, gezellige swingende muziek en dans, klassieke vocalist in de kerk…om maar eens wat te noemen! De bloemendagen duren nog tot en met 3 mei 2023.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande foto’s voor uitvergroting)

Wat vindt u in dit artikel? Het geeft een impressie van zondag 30 april 2023,  interviews met kunstenaars en met muziek op diverse korte films, natuurlijk de Oldtimerlokatie en de Kunstmarkt bij de Hortus, kijkje in de kerk en overige beelden van de bloemenroute.

De redactie van Nieuws.nl maakte vele foto’s. Boven de laatste foto in dit artikel treft u een websitelink naar alle foto’s (album) van zondag 30 april 2023.

Ik startte mijn rondwandeling bij het feestterrein naast de Hortus Bulborum. Op dat terrein presenteerde diverse kunstenaars hun werken en trad o.a. de band Sjust 4 de Fun op. Tijdens een bezoek aan de Hortus waande je te wandelen in een mini-Keukenhof….Hieronder band ‘Sjust 4 de FUN (zie ook openingsfilm) In het openingsfilmpje vertelt een kunstenaar iets over zijn werkNa bezoek aan het Hortus-terrein wandelde ik richting de Rijksweg en Hogeweg en omgeving, waar diverse bloemenmozaïeken waren te bewonderen. Hieronder een mozaïek van Rob de Nijs, In de openingsfilm vertelt één van de makers daarvan daarover.Het viel me trouwens op dat de wijken van Limmen op zich al bloemenrijk en kleurrijk zijn om doorheen te wandelen….Sommige woningen zijn kleurrijk versierdOp de Visweg 44 presenteerde Joke Nuijens haar vrolijke- en blij makende werken en vertelt het team, vier stralende dames van IN de POP-UP over hun concept…….

Op de route ook een woning waarvoor een prachtige poppencollectie staat opgesteldOp het feestterrein waar de Oldtimerfair werd gepresenteerd was het gezelligheid alom. De band HayFever trad op met o.a. Beatles-repertoire en swingende rockmuziek, dat zorgde dat er volop werd gedanst (zie ook filmpje verderop)

Een serieuze sfeer met vocaliste kon men beleven in de kerk in LimmenKLIK HIER voor het volledige foto-album zondag 30 april 2023

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen