Advertorial: Geef jouw houten vloer een tweede leven!

Foto: Aangeleverd

Je bent toe aan een ander interieur. Je wilt iets nieuws! Kies voor een andere vloerkleur en je leefruimte heeft direct een andere sfeer. Wij kunnen jouw houten parketvloer opnieuw schuren, polijsten en oliën.

In het algemeen wordt dit gedaan bij de overstap van de bestaande houten (lak)vloer naar olie, slecht onderhouden houten vloeren, (vocht)schade of je wilt de bestaande houten vloer van een andere kleur voorzien.
Met onze ruim 30 jaar vakkennis en juiste materialen herken je jouw bestaande houten vloer en-/of parketvloer niet meer terug.

Wij schuren stofvrij en laten de juiste onderhoudsmaterialen bij je achter, zodat de houten vloer er de komende 10 á 15 jaren weer tegen aan kan.

Maak gebruik van onze 10% zomeractie. Geldig t/m september 2023.
Mail ons de foto’s van je huidige vloer naar: [email protected] zodat wij je vloer kunnen beoordelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 072 – 572 00 21.

Uit het goede hout gesneden | Modern familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het verkopen, leggen, restaureren en onderhouden van Hout & PVC  vloeren. We bieden een ruim assortiment aan van Eiken houten vloeren tot Parket- en Visgraat vloeren. Maar sinds kort ook aangevuld met PVC en Laminaat vloeren.

Naast het leggen van vloeren kun je ook bij ons terecht voor onderhoud en reiniging, waterschadetaxaties en schuren of herstellen en aanhelen van de vloer. Wist je dat de combinatie van Parket en vloerverwarming heel goed samen gaat en juist heel duurzaam is? Wij informeren je hier graag over. Eigen parketteurs. Eigen transport. Showroom in Heerhugowaard aan de Marconistraat 27 en geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Volg ons via www.instagram.com/dijkenwaard_houtenvloeren en laat je inspireren!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen