Vierde verlies op rij voor Telstar

VELSEN – Opnieuw heeft Telstar geen punten kunnen pakken. Een ongelukkig eigen doelpunt van Thomas Oude Kotte zorgde voor het verlies (0-1). Telstar heeft nu vier duels op rij verloren.

(bron: NH – foto’s: Dennis Gouda)

Alex Plat en Robin Polley, de nieuwelingen van Telstar, begonnen op de bank bij de Witte Leeuwen. Zakaria Eddahchouri kreeg in de openingsfase meerdere kansen om op voorsprong te komen. Zo schoot hij eerst een vrije trap op doelman Jorn Brondeel, kopte tweemaal net over en zag een schot gekeerd worden.

FC Eindhoven liet zag na de eerste helft pas voor het eerst aanvallend zien. Een inzet eindigde nog op de paal, maar de daaropvolgende aanval was wel raak. Evan Rottier gaf voor en Thomas Oude Kotte verschalkte zijn eigen doelman: 0-1. De ingevallen Quinten van den Heerik kreeg snel na zijn zijn invalbeurt een goede kans en kopte naast. Jasper Dahlhaus kon de score verdubbelen, maar schoot hoog over. Ondanks de zeven minuten blessuretijd bleef de stand ongewijzigd.

Vanwege de interlandperiode speelt Telstar zaterdag 9 september vanaf 16.30 uur thuis tegen VVV-Venlo. De Witte Leeuwen delen de laatste plek met Jong Ajax, dat een slechter doelsaldo heeft.

Klik HIER voor de Interviews na de wedstrijd van mediapartner NH met trainer Mike Snoei en Mohammed Tahiri.

Hieronder een beeldimpressie van fotograaf Dennis Gouda. Klik HIER voor de uitgebreide fotoserie van Dennis op Facebook.