Grote kleurrijke Kerstshow 2023 De Boet in Hoogwoud

Wie veel voorpret wil beleven in aanloop naar de komende feestdagen, van de Kerstdagen maar bijvoorbeeld ook van Halloween, moet echt een dagje uittrekken voor een bezoek aan het Noord Hollandse Hoogwoud. De jaarlijkse Kerstshow in tuincentrum De Boet zorgt voor ontspanning en bewondering voor het gehele gezin, maar zeker ook wanneer u single even wil genieten!

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (boven laatste foto in dit artikel een websitelink naar het FB-album nog veel meer foto’s)

Wegwerkzaamheden Hoogwoud-zuid

Goed om eerst even te melden is dat u Hoogwoud per auto het beste via de noordzijde van het dorp kunt benaderen. Aan de zuidkant (Opmeer) worden momenteel werkzaamheden aan de infrastructuur (wegen) uitgevoerd. Bron gemeente: De te vervolgen wegrichting tuincentrum De Boet wordt aangegeven op de omleidingen vanaf A7 en N242 via N239 en Aartswoud. Bedrijven worden normaal niet in omleidingen genoemd, maar voor De Boet wordt door de Provincie een uitzondering gemaakt in verband met de grote stroom verkeer. Daarnaast past De Boet op drukke dagen, net als in voorgaande jaren, voor bezoekers die het parkeerterrein van het tuincentrum verlaten, weer het eenrichtingsverkeer toe. Als ertoe aanleiding is, kan dit verkeersbesluit extra dagen worden toegestaan. …………Maar bent u eenmaal binnen………Je bent er echt even uit. Even weg van de hectische wereld van vandaag, waar de Kerstgedachte op vele plaatsen helaas ver te zoeken is. Maar dat geldt niet voor De Boet.  Het gezin van Jozef en Maria (hieronder) toont vanzelfsprekend zorgelijk, maar laat u niet weerhouden een bezoek af te leggen aan De Boet.De kersttaferelen, zeker ook de decoraties, zijn adembenemend……..Jeugdige bezoekers wilden graag in de kleurenpracht even op de fotoDinsdag 31 oktober 2023 is het Halloween. De Boet heeft voor de bezoekers/liefhebbers ‘griezelig veel attributen’ in huis….. Kerst en Halloween in de ‘combinatietang’ (zie ook het openingsfilmpje)Hieronder een impressie met afbeeldingen in willekeurige volgorde. Nogmaals boven de laatste afbeelding een website-link naar het volledige foto-album! Ook de KERSTDORPEN mogen er zijn !!! Verder alleen maar BLIJE mensen 
KLIK HIER voor het complete fotoalbum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen