Twee avonden topentertainment door studenten Cosmo Academy in Patronaat

Nova College Cosmo Academy in het Patronaat met Mamma Mia
Nova College Cosmo Academy in het Patronaat met Mamma Mia
Foto: Nova College

HAARLEM – Het dak ging eraf tijdens de shows van de studenten Entertainment en events van de Cosmo Academy Haarlem in Patronaat vorige week. Twee avonden top-entertainment neergezet voor volle zalen door de eerste- en tweedejaars.

De eerstejaars gaven een show Mamma Mia ten beste. Hun eerste show op een groot podium, maar gelijk raak! Ze kregen het verhaal prachtig over het voetlicht: ‘Sophie gaat trouwen samen met Sky. Voor haar bruiloft vindt zij het dagboek van haar moeder Donna.

Sophie haar droom is om weggegeven te worden door haar vader, alleen wie is dat? Ze besluit alle drie haar potentiële vaders uit te nodigen.’ Met muziek van ABBA kon de avond niet meer stuk.De tweedejaars zetten de show ‘Hip Hop Goes Texas’ neer. Deze productie was wat uitdagender, met wat moeilijker choreografieën die de tweedejaars schijnbaar moeiteloos uitvoerden. Het verhaal ging over hiphopper Dan die verhuist naar Texas. Daar gelden bepaalde regels waar Dan zich niet aan wil houden. Krijgt hij Hoofdcowboy Jack zover om de regels te versoepelen of blijven andere dansstijlen verboden in Texas? Hoe dan ook met nummers uit de film Footloose werd dit ook een voorstelling waar de stukken vanaf vlogen.

Cosmo Academy verzorgt op het Nova College in Haarlem opleidingen in de richting Reizen en Vrije tijd. Dat zijn de opleidingen voor Entertainment en events en voor Travel en hospitality. Meer informatie over de opleidingen is te vinden via novacollege.nl/reizen-vrijetijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen