Leoni Jansen met theaterconcert ‘Leoni Solo’ in De Cirkel

Foto: JJ Fotografie

HEEMSKERK – Op vrijdag 8 maart 20.30 uur komt Leoni Jansen naar De Cirkel in Heemskerk met ‘Leoni Solo’. Met drie gitaren en een hoop muzikale ervaring.

In een wereld die in brand staat, tussen alle rumoer, gaat Leoni Jansen op pad met haar gitaren om te zingen én te vertellen. Ze leest haar columns voor die ze in de loop van de tijd heeft geschreven over haar boerderij met de soms ongewenste dieren; zoals de bosmuis en de naaktslak, over haar pelgrimstochten, over haar liefde voor de natuur en over onverwachte ontmoetingen met asfaltmannen op haar brug in het weiland.

Leoni Jansen is een Nederlandse zangeres en regisseur. Ze begon haar carrière als tv-persoonlijkheid: als ankervrouw voor het “Kinderjournaal”. Daarna presenteerde ze verschillende kunst- en muziekprogramma’s en kreeg ze haar eigen tv-programma “Jansen & Co”. Na haar afscheid van de tv maakte ze een aantal muziektheaterproducties en regisseerde zij theatervoorstellingen voor popgroepen als Room Eleven, Sensual en Giovanca.

Kaarten voor ‘Leoni Solo’ zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

  • Voorstelling: Leoni Jansen
  • Datum: Vrijdag 8 maart 2024
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Toegang: 17,50 / € 16,50 (vrienden)
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
  • Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen