Nova-studenten presenteren stylingadvies Fietszenfabriek

Foto: Nova College

HAARLEM – Derdejaars studenten van de opleiding Interieuradviseur van de Nova College Business School op de campus Haarlem presenteerden deze week het stylingadvies dat zij voor de nieuwe woningen van de Fietszenfabriek in Haarlem hebben ontwikkeld.

Het gaat om een opdracht voor het examen Styling. Het eindresultaat presenteren zij aan hun ‘opdrachtgevers’, de aanstaande bewoners. De interieuradviseurs in spe breiden met deze opdrachten hun portfolio uit, op weg naar een professionele carrière.

Docent Nathalie Sebregts: ‘De opdrachtgever speelt een belangrijke rol bij dit examen. Niet alleen met de opdracht zelf, maar ook door als opdrachtgever samen te werken met de student. De opdrachtgever ontvangt daarvoor een gratis interieuradvies en -ontwerp. Het ontwerp bestaat uit een of meer van de volgende onderdelen: sfeerbeeld, advies voor kleuren en materialen, advies voor meubels, advies voor accessoires, advies voor verlichting, plattegrondschetsen met advies voor indeling en inrichting, 3D SketchUp ontwerp en een shoplist met prijzen voor de geadviseerde items.’

Meer informatie over Nova Interieuradvies novacollege.nl/interieuradvies..

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen