Jeroen loopt ruim 81 duizend euro bij elkaar voor Prinses Maxima Centrum met dank aan Castricum en Limmen

CASTRICUM / LIMMEN – De in Castricum opgegroeide Jeroen loopt een jaar lang 10 kilometer per dag hard met als doel om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. Op 3 maart liep hij door Castricum en Limmen en veel ondernemers steunden hem dan met ludieke acties om de Sponsorloper te helpen om aan zijn begeerde miljoen te komen.

Help Jeroen aan een miljoen
Dat was het totale streven van Jeroen: een vol miljoen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. En Castricum heeft een flinke steen bijgedragen. Op die 3e maart kon Jeroen apetrots het bord tonen met daarop de opbrengst van het in Castricum en omgeving opgehaalde donaties dankzij zijn vele kilometers loopwerk, maar liefst €  81818,- .
“Met dank aan”, zo meldt Jeroen, “alle Castricumse, Limmense en de Strandondernemers die geholpen hebben dit super bedrag bij elkaar te brengen”.

Overigens is Jeroen nog niet helemaal ‘uitgelopen’. Hij rent nog door tot en met zondag 24 maart. Dan ligt de definitieve finishlijn op Texel. Bang om zijn beoogde miljoen te halen hoeft hij overigens niet te zijn. Op dit moment staat zijn totaalopbrengst van de sponsorloop al op € 1.566.729,- dus al ruim 50% meer dan het bedrag waarop hij hoopte uit te komen. Neemt niet weg dat nog altijd alle donaties meer dan welkom, en ook nodig zijn.

Wil jij de Sponsorloper helpen en zo middels het Prinses Máxima Centrum kinderen met kanker steunen? Dat kan via https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/sponsorloper.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen