Nova College houdt Open dag

Foto: Nova College

KENNEMERLAND / HAARLEMMERMEER – Wie een passende opleiding op mbo-niveau zoekt is welkom op de Open dag van 25 maart tussen 18.00 – 21.00 uur op het Nova College in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en IJmuiden. Ook het vavo – mavo, havo en vwo voor (jong)volwassenen – houdt op 25 maart Open dag: tussen 19.00 – 21.00 uur in Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

Het Nova College verzorgt mbo-opleidingen in de volgende richtingen: Autotechniek, Bouw, Business School, CIOS, Duurzaamheid, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, MyTalent, MyTec, Orde en Veiligheid, Performing Arts, Reizen en Vrije tijd door Cosmo Academy, Scheepvaart, Techniek, Uiterlijke Verzorging, Welzijn en Zorg. De bezoekers van de Open dag krijgen informatie over al deze opleidingen. Wie zijn vooropleiding mavo, havo of vwo wil afronden in het voortgezet algemeen volwassenonderwijs (vavo) krijgt informatie over de mogelijkheden. Ook is er informatie over MBO Kickstart, het oriëntatieprogramma voor jongeren die op de havo zitten en halverwege het schooljaar ontdekken dat ze willen overstappen naar een mbo 4 opleiding. Nieuw is het Cosmopolitisch jaar in Hoofddorp voor vmbo-leerlingen die na het behalen van hun diploma nog niet weten welke mbo-opleiding ze willen gaan doen.

Persoonlijke groei
Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk. Het onderwijs waar Nova College in gelooft, begint bij zelfvertrouwen. De studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en begeleiding, onder andere van hun studieloopbaanbegeleider. Om goed te kunnen leren, zorgt Nova College voor een veilige plek, waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Belangstellenden voor de Open dag kunnen vooraf hun bezoek plannen via de website novacollege.nl/opendag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen