Expositie schilderijen van Mariëlle van der Wal in Koetshuijs Kasteel Assumburg

Foto: Mariëlle van der Wal

BEVERWIJK / HEEMSKERK – In de maanden juni en juli is er weer een nieuwe expositie gratis te bewonderen in het Koetshuijs van Kasteeltuin Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk. Deze keer staat het in het teken van beweging in de schilderijen gemaakt door Mariëlle van der Wal.

Marielle tekent en schildert vanaf haar jonge jeugd. Ze volgde overal cursussen en zo ontwikkelde ze haar eigen ‘handschrift’; altijd kleurrijk en veelal de beweging zoekend op het platte vlak. Het zet de kijker aan om te zien en te voelen wat het schilderij bij hen in beweging brengt.

Een lange periode is ‘dans’ haar thema. De expressie en lichaamstaal is wat haar boeit. De beweging kan ingetogen en klein zijn, en ook uitbundig. Marielle schildert veelal met acrylverf en olieverf. Haar schilderijen zijn in Nederland maar ook in het buitenland verkocht. Zij werkt ook in opdracht.

U bent van harte welkom tijdens de openingstijden van het Koetshuijs op dinsdag t/m zondag van 11 – 17 uur.

Workshop
Daarnaast verzorgt Marielle op 12 juni een workshop ‘Beweging Tekenen’, te midden van haar schilderijen. U kunt zich hiervoor inschrijven op www.mariellevanderwal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen