Banstoot competitie in volle gang!

We zijn al zo’n beetje halverwege met de BSK zomerbandstootcompetitie, en ik moet zeggen het loopt als een trein.
Sommige teams zijn al klaar en sommige moeten er nog 5 spelen, maar over het algemeen heeft iedereen zijn zaakjes voor elkaar. Mijn complimenten daarvoor. In poule B…We zijn al zo’n beetje halverwege met de BSK zomerbandstootcompetitie, en ik moet zeggen het loopt als een trein.
Sommige teams zijn al klaar en sommige moeten er nog 5 spelen, maar over het algemeen heeft iedereen zijn zaakjes voor elkaar. Mijn complimenten daarvoor. In poule B is het al aardig spannend aan het worden, Bandenplakkers staat bovenaan maar Vendellies heeft weer een wedstrijd minder gespeeld en heeft aan 36 pnt genoeg om de plakkers voorbij te gaan.
Voor de rest valt er over de standen nog niet veel te zeggen, behalve dat de meeste spelers echt briljante partijen op dezelfde avond nog afwisselen met een redelijk slechte partij. Zo zie je toch dat het bandstoten een onvoorspelbaar spelletje is, wat het natuurlijk ook weer leuk maakt. Voor de bandstoters hoop ik dat het weer wat minder warm gaat worden, en voor de rest hoop ik dat het een geweldige zomer mag worden!