Finale zomer bandstoot competitie bekend

Ook de 2e finalisten zijn bekend. In poule A werd het nog even spannend, daar Gejo al een tijdje vrij stevig aan kop stond. Theoretisch zouden Soko en BSK ze nog kunnen inhalen maar dan moesten beide teams meer dan 80 punten halen!
Zowel BSK als Soko…Ook de 2e finalisten zijn bekend. In poule A werd het nog even spannend, daar Gejo al een tijdje vrij stevig aan kop stond. Theoretisch zouden Soko en BSK ze nog kunnen inhalen maar dan moesten beide teams meer dan 80 punten halen!
Zowel BSK als Soko bleven in de race na respectievelijk 41 om 44 te scoren in de voorlaatste wedstrijd. De laatste wedstrijd was een ondeling treffen tussen BSK en Soko en die werd door BSK winnend afgesloten met 41 tegen 27.
Dus zal vrijdag 23 aug de finale gaan tussen BSK en Knikkers. Ab Lenaers, heeft echter afgelopen week een zware operatie moeten ondergaan en ligt op dit moment in het ziekenhuis. Ab heel veel sterkte met je herstel! Zijn vervanger zal zijn Monica Lenaers die het samen met Jeffrey mag opnemen tegen BSK. De rest van de teams zullen strijden om de overige plaatsen.