Wereldtopper in Oegstgeest

Wereldtopper in Oegstgeest
 
Stichting Biljart Centrum Oegstgeest organiseert in het weekend van 23, 24 en 25 augustus voor de vierde keer in successie het ankerkader 47/2 invitatietoernooi. Deze editie is buitengewoon sterk bezet door onder andere deelname van wereldtopper en huidige bondscoach Patrick…

Wereldtopper in Oegstgeest

 

Stichting Biljart Centrum Oegstgeest organiseert in het weekend van 23, 24 en 25 augustus voor de vierde keer in successie het ankerkader 47/2 invitatietoernooi. Deze editie is buitengewoon sterk bezet door onder andere deelname van wereldtopper en huidige bondscoach Patrick Niessen.

 

Het Biljart Centrum Oegstgeest is een bijzondere biljartlokaliteit in Nederland, met goede voorzieningen en biljartomstandigheden. Regionaal sterke spelers, zoals toernooi-initiator Ronald Filippo, realiseren zich maar al te goed de bevoorrechte positie van de regionale biljarters. Dit geldt uiteraard ook voor de landelijke als wel voor de internationale topspelers in de biljartwereld. Als lokaliteit, met subliem materiaal en speelzaal optimaal geconditioneerd door klimaat beheersing, schaart het Oegstgeester biljartcentrum zich onder dé toplocaties in Nederland.

 

Kroon

Het deelnemersveld van het invitatietoernooi bestaat uit acht bijzonder sterke spelers die uitkomen in de eredivisie biljarten. De deelname van professional Patrick Niessen kan een kroon genoemd worden op het werk van de organisatie en de kwaliteiten van het biljartcentrum in Oegstgeest. Niessen is veertien keer Belgisch kampioen ereklasse, vijfvoudig Europees- en tweevoudig Wereldkampioen in de discipline waar het in dit toernooi om draait. Ronald Filippo: “Wij verwelkomen graag alle biljartliefhebbers en of nieuwsgierige mensen die bijzondere biljartkunstenaars dichtbij huis aan het werk willen zien”.

 

Meer informatie vindt u op www.biljartcentrumoegstgeest.nl.