Koffers etage lager, plezier een etage hoger

Foto:

De koffers staan bij veel ‘Wijkers’ stiekem al een verdieping lager. Logisch want we kijken vaak al maanden uit naar zon, zee, strand en plezier! De vakantie vliegt vaak ook aan ons voorbij. Hoe kunnen we deze keer net ietsjes meer genieten dan de vorige keer? De redactie van Beverwijk Nieuws heeft enkele tips opgezocht en op een rijtje gezet, met als doel dit keer met (nog) meer plezier de vakantie te beleven!

Geniet van het moment
Dobberend op het luchtbedje in het water denk je bijvoorbeeld aan die klus die je verknald hebt of de verkoop die je gemist hebt. Gedachtes komen en gaan. ‘Had ik wel moeten zeggen dat ik graag meer wilde gaan verdienen’ of ‘Zal ik een dag ouderschapsverlof opnemen om meer tijd voor mijn kinderen vrij te maken?’  Vaak zitten we vol met gedachtes en schieten de plezierige ontspannen momenten aan ons voorbij. Blijf in het moment, laat de gedachtes even thuis en geniet! Dit is de eerste tip van de praktische levenssite voor meer geluk, op sochicken.nl

Ruimte voor spontaniteit

We zijn gewend te plannen. Een excel sheet voor de boodschappen van deze week, waarschuwing van outlook voor de nieuwe afspraak over 15 minuten en een speciale app voor het openbaar vervoer.. Houdt ruimte voor spontaniteit, laat de dag eens lekker op je af komen. Niks moet, geen verwachtingen hoeven waarmaken van jezelf, anderen, of apps..

Doe eens gek, en stap eens buiten je comfort zone
Vind je het spannend om zomaar op iemand af te stappen? Blijf je steevast op de barkruk zitten in de plaatselijk kroeg? Doe dan eens gek, maak avontuur en vertel over twee maanden op de buurt BBQ trots over de nieuwe mensen die je hebt ontmoet of over de ‘Cha Cha Cha’ die je hebt gedanst!