Mevr. Billet: ”kan jaar teren op deze geweldige dag”

Foto:

Op zaterdag 21 juni is de wens  van mevrouw Billet uit Westerheem in vervulling gegaan. Heel graag wilde ze nog een keer een heerlijke kruidenkaas en verse falafel proeven op de Bazaar in Beverwijk.  Zij beleefde een onvergetelijke middag met haar bezoek aan de Oosterse Markt.

“Wens van de Week” van Gouden Dagen
Mevrouw Billet wilde de Bazaar met in het bijzonder de Oosterse Markt graag nog een keer bezoeken. Dit had haar interesse omdat ze daar verse kruiden kan kopen. Haar wens werd door de verzorging van woonzorgcentrum Westerheem in de wensboom van Gouden Dagen gehangen. Deze werd als “Wens van de week” uit de boom gehaald en in de krant geplaatst. 

Dit was niet tegen ‘dovemansoren’ want De Bazaar heeft hier direct op gereageerd en mevrouw Billet uitgenodigd op de markt om bij verschillende winkeliers hun producten te proeven. Van heerlijke vegetarische köfte, verse falafel, kruidenkaas en andere heerlijke hapjes en fruit. 

“Ik heb ontzettend genoten van deze middag. We kregen bij heel veel kraampjes heerlijke hapjes aangeboden. De mensen waren zo ontzettend aardig. Ik kan wel een jaar teren op deze geweldige dag” aldus mevrouw Billet. 

Gouden Dagen
Gouden Dagen is een landelijk initiatief en heeft als doel eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. In alle woonzorgcentra en verpleeghuizen in Heemskerk van ViVa! Zorggroep staat een wensboom van Gouden Dagen. Iedere inwoner van Heemskerk die voldoet aan een aantal criteria kan een wens in de wensboom hangen. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188, mail: [email protected]