Picknick, popquiz en live muziek op landgoed Marquette

Foto:

HEEMSKERK – De creativiteit en kunstzinnigheid van Zomerpodium Heemskerk worden gecombineerd met leerzame en leuke activiteiten over landgoed Marquette en natuur en water van  PWN. Iedereen is uitgenodigd picknickspullen mee te nemen en een middag lang te genieten van muziek, theater en kleinkunst te midden van prachtige natuur. Laat op zondagmiddag 6 juli 2014 de waan van de dag even achter je en stap binnen in de wereld van het Zomerfestival Marquette.

Burgemeester Mieke Baltus opent het Zomerfestival
Rond 12.30 uur opent de burgemeester van Heemskerk Mieke Baltus het festival officieel. Daarna geeft de band van Mikky Zomerdijk de muzikale aftrap, gevolgd door muzikaal entertainment van Miss Molly & Me. Het sluitstuk op het podium wordt verzorgd door de gelegenheidsformatie Santana Hot Collective, waarvan de bandleden geliefd zijn bij muziekliefhebbers. In de pauzes van de optredens tart quizmaster Hans Janssen het muzikale geheugen van de bezoekers met de in Heemskerk en omstreken befaamde popquiz. In de Oude Moestuin geeft PWN informatie over natuur, water en het landgoed, aangevuld met activiteiten voor kinderen en lekkernijen uit de regio. Verspreid over het landgoed biedt Zomerpodium Heemskerk muziekoptredens, kunstuitingen en theatrale optredens waardoor er voor ieder wat wils is. Om 17.30 uur wordt het festival afgesloten.

Neem zelf een picknickmand met lekkers mee of laat je verrassen door het aanbod van lokale dranken en spijzen. De bezoeker is verzekerd van natuurlijk cultureel picknicken! Het Zomerfestival Marquette vindt van 12.30 tot 17.30 uur plaats op landgoed Marquette aan de Marquettelaan 34 in Heemskerk. Kijk voor het volledige programma op www.zomerpodiumheemskerk.nl of op www.pwn.nl/zomerfestival