Zapantoulis: ”over 2 jaar heeft Bazaar nieuwe jas’’

Met ruim 2.000 winkels en 65 eetgelegenheden is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Meer dan 50 nationaliteiten maken De Bazaar tot de meest internationale markt. De Bazaar is volop in ontwikkeling om de leukste en grootste recreatieve markt van Europa te blijven. De directie investeert namelijk maar liefst 5 miljoen in nieuwe faciliteiten, vermaak en IT.

In 2014 opent De Bazaar haar deuren voor Mihrab, Goudsouk, stoffenmarkt en een creatieve markt. De gratis De Bazaar app is inmiddels al live. “Over 2  jaar heeft De Bazaar een mooi nieuw jasje, maar wel met het ouderwetse Mazzel & Vermaak gevoel. Wij investeren graag in de mooiste en grootste recreatieve markt van Europa” aldus directeur George Zapantoulis.

vt169q1mpun0jnv04bla0dabj

Nieuwe faciliteiten

De Bazaar opent in juli 2014 de 1e Mihrab in Nederland. Een Noord-Afrikaans overdekt plein met gouden plafond, een klaterende fontein en mooie winkels met hoogstaande (non)food producten. In september wordt ook verwacht om Goudsouk te openen.  Alle juweliers die prachtige gouden sieraden maken en verkopen onder één dak. Hiermee wordt De Bazaar een belangrijk knooppunt in de Europese handel in hoog karaat goud.

ycqk845921xq7lxcqb8x3bzps

Nieuw virtueel platform 

De gratis De Bazaar app. is reeds geïntroduceerd. Winkeliers van De Bazaar kunnen aanbiedingen plaatsen op o.a. product en trefwoord. De bezoekers kunnen op zoek naar nog meer “mazzel”. De app in combinatie met het gratis WiFi netwerk op de markt zorgt ervoor dat bezoekers en winkeliers ‘virtueel’ samen worden gebracht om het persoonlijke klantencontact te versterken!

Meer dan de zwarte markt

Velen kennen De Bazaar in Beverwijk als de Zwarte Markt. Maar een dagje De Bazaar is veel meer dan dat. Behalve leuke 2
e hands koopjes op de kofferbak- en zwarte markt is er de Oosterse Markt, een walhalla voor iedereen die van koken houdt. Op De Bazaar kan je terecht voor authentieke woonaccessoires, gadgets, keukengereedschap, elektronica, trendy kleding, schoenen en cosmetica. Zin in een manicure, een hapje lekker eten of een reiki behandeling, ook dit vindt je op De Bazaar.

Volgende week kijken we naar de achtergrond van de Bazaar en hoe het allemaal begonnen is. Wat heeft dhr. Van Kampen doen besluiten om de de markt te starten? zie het volgende week op beverwijkNieuws!