Stevie Ann zondag a.s. op Zomerfestival Marquette!

Foto:

Het programma van het Zomerfestival Marquette was helemaal rond, alle voorbereidingen waren getroffen en het was alleen nog maar duimen voor goed weer. En toen gebeurde datgene waar iedere festivalorganisator van wakker ligt… een belangrijk optreden wordt gecanceld. Snel moest vervanging gezocht worden. Dat is gelukt en hoe! Singer/songwriter Stevie Ann treedt aanstaande zondag op bij het Zomerfestival Marquette!

Een paar dagen geleden zegde Miss Molly & Me helaas af voor het optreden op Zomerfestival Marquette. De band waarvan Marlijn Weerdenburg lead-zangeres is, is te druk en vermoeid om zondag op te kunnen treden. Alle optredens en cd-opnamen worden de komende 8 maanden stilgelegd. De opnamen voor de tv-serie Danni Lowinsky gaan in september wel van start.

Vervanging door Stevie Ann

Stichting Zomerpodium Heemskerk heeft alles op alles gezet om binnen een paar dagen goede vervanging te vinden. De band Miss Molly & Me zal vervangen worden door niemand minder dan Stevie Ann! Zij is een artieste die al een jaar of 9 flink aan de weg timmert op muziekgebied. Met haar eerste album sleepte ze meteen de Essent Award (beste nieuwe artiest van Nederland) binnen, later gevolgd door de Zilveren Harp (veelbelovend nieuw talent). Inmiddels heeft zij vele optredens achter de rug waaronder op Pinkpop. Stevie Ann heeft opgetreden met Snow Patrol en in het voorprogramma gestaan van James Morrison. Onlangs was zij nog te beluisteren bij Giel Beelen op Radio 3FM en zondagmiddag aanstaande staat zij op het Zomerfestival Marquette!

Kom op de fiets in verband met grote drukte

Bezoekers wordt aangeraden zoveel mogelijk met de fiets, lopend of openbaar vervoer te komen. Er worden vele duizenden bezoekers verwacht, zeker nu de weersverwachtingen goed zijn. Er is vooraan de oprijlaan een fietsenstalling. Parkeergelegenheid is beschikbaar bij voetbalvereniging Ado ’20 op sportpark De Vlotter. Er kan ook geparkeerd worden op de sportboulevard bij de Waterakkers. Bezoekers kunnen zelf picknickspulletjes meenemen maar ter plaatse is ook allerlei lekkers te verkrijgen.

Het Zomerfestival Marquette vindt van 12.30 tot 17.30 uur plaats op landgoed Marquette aan de Marquettelaan 34 in Heemskerk. Kijk voor het volledige programma op www.zomerpodiumheemskerk.nl of www.pwn.nl/zomerfestival .