Nick & Simon ‘relaxen’ in Heemskerk (foto’s)

Tot vorige week lag het bezoek van Nick & Simon op 22 mei nog onder embargo. De Volendamse vrienden hebben namelijk hun nieuwste videoclip opgenomen op het strand van Heemskerk met als ’thuisbasis’ deze middag; het oerhollandse en nog ‘echte’ Strandpaviljoen de Vrijheit. Bijzonder leuk zo vertelt ook Rianne Zomerdijk, woordvoerder van het paviljoen: ”wij hebben allemaal wel even gedacht van oké, wat kunnen we hiervan verwachten.. Maar zowel Nick & Simon, als de hele crew waren super relaxt!”

Rianne naar eigen zeggen al bijna 14 seizoenen in liefdevolle dienst van het paviljoen, vertelt over de bijzondere middag die zij en haar collega’s hebben beleefd: ”Het was 22 mei zeker niet de mooiste dag en op het moment supreme, om half 5, wanneer de camera’s klaar stonden om te gaan draaien begon het te regenen..”

wyep6l1epbe5vz55qajsfd3lc

Jammer voor het strakke programma waar de crew zich al vanaf 12.00 uur mee bezig hield. Minder sneu voor de koks, want zij mochten een echte ‘sterren’ maaltijd gaan klaar maken. Rianne vervolgd: ”Geweldig want Simon bestelde onze specialiteit, de vegetarische quiche met geitenkaas en heeft na de maaltijd zelfs de kok nog persoonlijk bedankt!’’ Beide mannen konden zich in alle rust en met een glaasje ‘Earth Water’ van het huis in de hand, voorbereiden op de shoot die nog wel gedraaid moest worden.

qr88vic7vdq4ywly0ttou1b0j

Een week of drie eerder kreeg het paviljoen een telefoontje van het management, van wat later bleek Nick en Simon, of het paviljoen mee wilde werken aan het maken van een videoclip. Dit was niet tegen dove mans oren want dit was namelijk bij De Vrijheit niet een kwestie van óf maar wanneer komen ze? Het paviljoen voldeed – meer dan – aan de verzoeken van het management en was de reservering dan ook snel beklonken.

x8tizdiw53sshv005tz2olvgz

Vanaf het moment dat de crew binnenstapte tot de laatste take die uiteindelijk nog net voor zonsondergang gedraaid kon worden, een mooie dag voor het Strandpaviljoen de Vrijheit. Gewoon omdat ze het voor elkaar hebben én alles kan!

zbfsseg1p34jps0fuyllw7lt2

Zelf een keer genieten van de specialiteiten bij De Vrijheit? 
Kijk voor meer informatie op www.strandpaviljoendevrijheit.nl


http://www.youtube.com/watch?v=
hhxOB8XYUZw

Cookieinstellingen