Motorrijder gewond op Bosweg in Wijk aan Zee

Foto:

Wijk aan Zee – Een motorrijder is vrijdagochtend rond 3.50 uur gewond geraakt na een valpartij op de Bosweg. De bestuurder is vermoedelijk met een slok op achter het stuur gestapt en bij de val op meerdere plaatsen gewond geraakt.

De politie kreeg melding van een voorbijganger die de motorrijder had zien staan. De man vertelde dat het slachtoffer onder het bloed zat, maar dat hij niet wilde dat de politie gebeld zou worden. Toen de melder dat toch deed, ging de motorrijder er lopend vandoor. De politie trof de man even verderop. Hij bleek een grote open verwonding aan een been te hebben. Bovendien had de man vermoedelijk een arm gebroken.

Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het VU ziekenhuis in Amsterdam. De man rook sterk naar alcohol. Een bloedproef bleek echter niet mogelijk te zijn omdat de man direct geopereerd moest worden.

De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.