Bart van Kampen slaat ‘gouden’ paal voor nieuw project

De eerste klap is een daalder waard! Maandagochtend in de stromende regen, signeerden Bart van Kampen en George Zapantoulis een gouden paal als feestelijk moment voor de bouw van de eerste Goudsouk van Europa op de Beverwijkse Bazaar.

Voordat de paal gelagen werd, signeerden beide heren (directeur en oprichter) de gouden paal, alvorens George de hijskraan in klom om persoonlijk de paal in de grond te heien. De gouden heipaal is 1 van de 172 heipalen die het gewicht van Goudsouk, van 1500m2, dragen.

avw9rby9k5l9juib683i4pz0p

Goudsouk

Goudsouk wordt ‘de grootste schatkist’ van Europa. Het is de plek voor aankoop van sieraden van goud, zilver, platina of andere edelmetalen: een bestaand sieraad of naar eigen ontwerp vervaardigd op ambachtelijke wijze. Goudsouk is ook een plek waar bestaande of oude sieraden vermaakt of gerepareerd kunnen worden. Mooie parels, edelstenen, luxe horloges – een cadeau voor een dierbare of een ‘geluk’ voor de koper zelf!

w7ozvwi3b7zqk0xy27hm2dq4o

Imponerend exterieur en interieur

De Goudsouk is niet alleen van de buitenkant imponerend. Voor het interieur is gekozen voor luxe materialen en donkere kleuren. Hierdoor komen de sieraden tot hun volle recht! Het ontwerp van Goudsouk is een samenwerking tussen Liong Lie Architects en Leaders Against Routine en heeft geleid tot een imponerende ‘goudklomp’, een juweel – een bestemming!

Opening Goudsouk
De verwachte opening van Goudsouk is december 2014.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Cookieinstellingen