Auto klapt achterop stilstaande auto’s op de Tolweg

Foto:

HEEMSKERK – Op de Tolweg ter hoogte van de kruising met de Communicatieweg in Heemskerk heeft maandagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobiliste klapte omstreeks half vijf door nog onbekende oorzaak achterop twee andere auto’s, die voor de verkeerslichten stonden te wachten. 

Brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Even leek het noodzakelijk dat de bestuurster van de achterste auto met hulp van de brandweer uit haar voertuig moest worden bevrijd. Na onderzoek door de ambulancedienst bleek uiteindelijk dat zij toch op eigen kracht uit de auto kon komen. De vrouw is in de ambulance onderzocht en behandeld, maar hield vooral de schrik over aan het ongeval. Ook de andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

20140804tolweg-2

Door het ongeval waren twee van de drie rijstroken op de Tolweg ter hoogte van de Communicatieweg afgesloten. Dit zorgde in de avondspits voor een lange file en vertraging voor verkeer op de Tolweg. Bergingsbedrijf Van der Eng zette twee bergingsvoertuigen in om de drie beschadigde auto’s weg te slepen. Daarna kon de weg weer worden vrijgegeven en nam de vertraging snel af.