Gewonden en schade aan Porsche bij ongeval in Beverwijk

BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Laan der Nederlanden in Beverwijk zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. Ook raakte een dure Porsche beschadigd.

Het ongeval vond plaats omstreeks kwart over acht, toen de Porsche vanaf de weg afsloeg naar het Shell-tankstation. De bestuurder verleende daarbij voorrang aan een fietser die op het fietspad reed. Een achteropkomende automobiliste zag dit vermoedelijk te laat en klapte achterop de Porsche, die daardoor naar voren schoot en naar verluidt de fietser aantikte.

skcor9vit97pucm1vqlqgxrs2

Voorbijgangers schoten direct te hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De bestuurster van de achterste auto en een vrouw uit de Porsche waren bij het ongeval gewond geraakt. Zij zijn door hulpverleners gestabiliseerd en met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De bestuurder van de Porsche en de fietser hielden geen noemenswaardig letsel over aan het ongeval.

Zowel de Porsche als het andere voertuig liepen aanzienlijke schade op. Het verkeer op de Laan der Nederlanden ondervond aanzienlijke hinder van het ongeval. Het incident trok veel bekijks.

Cookieinstellingen