Vers schoolkrijt, spannende eerste dag voor kids en ouders!

BEVERWIJK – Gisterenavond zijn de kids het bed ingestapt met de wetenschap dat ze vandaag weer aan de bak moeten. Er zijn ook kinderen die vandaag een grote stap in het onbekende maken. Voor de aller eerste keer het hek door, nog even zwaaien naar papa en mama en dan met je nieuw gescoorde rugzak, richting de grote deuren en drempel van je nieuwe school. Een ontdekkingsreis samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, naar een mooi fundament voor de toekomst.

Net als bij de kids is deze dag ook voor de ouders even wennen. Een ouder die te typeren is als ‘stoer’, brengt vandaag zijn zoontje voor het eerst naar ’t Kraaiennest in Beverwijk: „Spannend, ik hoop zo dat hij een hoop plezier gaat maken” Hij vervolgt: „hij is wat rebels en ik heb gehoord dat ze daar bij ’t Kraaiennest goed mee om kunnen gaan, dat is prettig”

bgow23z4shxwnpd2yhlh6m7gi

Bij het Kompas in Beverwijk zien we de kinderen, met een broodtrommeltje onder de arm én een grote glimlach het plein oplopen. BeverwijkNieuws wenst iedereen vandaag en het nieuwe schooljaar vooral veel wijsheid toe!

dt5lm8i3ixlbnhnxac99yug7o