Voorverkoop harddraverij Heemskerk levert dubbel voordeel op

HEEMSKERK – Bij Gelukszaak Bekker in de Heemkerkse Deutzstraat is de voorverkoop van start gegaan van entreebewijzen voor de kortebaandraverij op donderdag 4 september. Kaartjes kopen in de voorverkoop levert dubbel voordeel op: korting op de entreeprijs (€ 3,00 in plaats van € 3,50) én op de dag van de harddraverij is het niet meer nodig in de rij te gaan staan.

Nóg aantrekkelijker is het om lid te worden van de Harddraverijvereniging Heemskerk. Het lidmaatschap kost € 5,00 per jaar en geeft recht op twee toegangsbewijzen (ledenkaart en partnerkaart) plus een bon voor een gratis programma (normaal € 1,00). Ook leden kunnen uiteraard de rij bij de kassa met een gerust hart voorbij lopen. Bovendien worden leden uitgenodigd voor de jaarvergadering van de vereniging, die doorgaans in mei plaatsvindt.

oi12k7puk1fatlk9q1r6ppmw7
Een gewaarschuwd mens telt voor …

Lid worden is heel eenvoudig via de website harddraverijheemskerk.nl (knopje ‘lid worden’). Het afgeven van een eenmalige machtiging is voldoende om de entreebewijzen nog vóór de kortebaandraverij thuisbezorgd te krijgen.

p5ygu2n588jgew0ywtws3jbm4
Of het dubbele voordeel van de voorverkoop gaat resulteren in een gevulde knip, hangt onder andere van deze jongens af!

Cookieinstellingen