‘Beats’ zorgen voor vrolijke dag in kasteeltuin

HEEMSKERK – Bites & Beats, het muzikale en culinaire evenement waarvan de opbrengst terecht komt bij een goed doel. En dat dan ook nog in de kasteeltuin bij Slot Assumburg. Het doel van de Junior Chamber International IJmond was om na het succes van vorig jaar, daar dit jaar nog een schepje bovenop te doen en het evenement vast op de agenda te krijgen.

Een goede start is het halve werk. Net als vorig jaar mocht zangeres Sylvia Voormeer het spits afbijten. Ze wist haar publiek wederom te boeien met haar unieke stemgeluid.

duete3yfwtpt5ao52peg92s9f
Sylvia Voormeer en Bart van de Bovenkamp 

qo0esex4p71k0yvwymers6g63

Ondertussen vermaken kinderen zich prima met een zonnetje in de rug, in de kasteeltuin. De beats zorgde vandaag voor mooi weer en vele bezoekers.

nlt4blv10f6cbz8wd4or5pi9q

Het kasteel was vandaag net als de schitterende tuin aan de achterzijde geopend voor geïnteresseerde bezoekers.

tmuq5wlbfscchusw4r8besyhp

Bij binnenkomst waan je je even in het Rijksmuseum met een replica van De Nachtwacht.

De opbrengst van de eendjesrace komt, net als een groot deel van de horecaomzet, ten goede aan ‘Ook voor jou’. Deze stichting biedt kleinschalige ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

vj0f7njugyfk3idgoi0dqbrxd

Wat betreft ‘de vaste prik’ heeft de organisatie recht van spreken. Dit mag niet beperkt blijven tot een eenmalig (of tweemalige) evenement.

Meer foto’s? Klik bovenaan in de foto op de knop FOTOREEKS.