Nieuws? Tip de redactie van BeverwijkNieuws!

Foto:

Bent u ooggetuige van een nieuwsfeit, bijvoorbeeld een ongeluk of bijzondere gebeurtenis? Zijn inbrekers bij u op bezoek geweest, uw auto gestolen of heeft u ander eigen nieuws te melden? Geef het door aan de redactie van Beverwijk.nieuws.nl. In de meeste gevallen komt uw foto of uw nieuws op dé nieuwssite van Beverwijk.

Verstuur uw tip per e-mail naar [email protected]  Om uw bericht zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken geven we u enkele tips.

Tekst
Verstuur uw persbericht direct in de mail. De volledige tekst is dan voor de redactie direct leesbaar. Heeft u het ook in een Word-document (of pdf) dan kan dat als bijlage meegestuurd worden maar zorg dat de tekst dus ook direct in de mail leesbaar is.
Maak uw persbericht het liefst niet langer dan één A4-tje.

Foto’s
Wij ontvangen graag (maximaal 5) foto’s (gif, png of jpg-formaat) voor bij de artikelen. Onze voorkeur gaat tevens uit naar horizontale foto’s. Vermeld of het een eigen foto is of anders wie de fotograaf is én dat de foto rechtenvrij gepubliceerd mogen worden. Spreek dit af met de fotograaf! Geef ook aan of diens naam bij de foto(s) vermeld dient te worden. Dit is meestal alleen bij beroepsmatige fotografen gebruikelijk.

Voor het versturen van grote bestanden (tot 2 Gb) kunt u www.wetransfer.com gebruiken.

Cookieinstellingen