Boswachter Postma en BSO De Duinhut brengen natuur dichterbij

BEVERWIJK – Hij schreef een boek met de titel ‘de natuur is dichterbij dan je denkt’. Arjan Postma televisiepersoonlijkheid en boswachter is vandaag zichtbaar in zijn element. Onder toeziend oog van vele kinderen, ouders en het management team van Brood & Spelen zal Arjan vandaag de nieuwe vestiging BSO De Duinhut openen. Een feestelijke middag die met de passie van Postma voorop, de natuur vandaag dichterbij Beverwijk en De Duinhut brengt!

De populariteit van Arjan Postma, Freek Vonk maar ook bijvoorbeeld de hitserie The Living Planet van de BBC geeft aan, dat de natuur leeft in Nederland, en ver daar buiten. Dat is in Beverwijk niet anders. Als je vandaag ziet hoe enthousiast de kinderen achter Postma aanlopen om hem te vragen naar het groen, de dennenappel en dieren in de natuur, is de BSO vestiging De Duinhut in Beverwijk dan ook een ‘schot in de roos’.

b5bjolbyfklza219097alwtya

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur tijdens de opening van BSO De Duinhut. Op de foto links van Arjan Postma waren namens het management van Brood & Spelen aanwezig Hugo Mensink en Ivonne Broijle en rechts van Arjan, clustermanager Ybeltje Keuning.

xteq1znrqj8xanuc06oz9fymg

Manager Kinderopvang van Brood & Spelen Ivonne Broijl vertelt: “De locatie van de scouting leent zich perfect voor onze activiteiten gericht op In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Ook gaan wij samenwerken met échte kunstenaars uit Beverwijk en Wijk aan Zee en we hebben een sportleraar in dienst voor onze sportactiviteiten. Zo bieden wij een afwisselend programma afgestemd op de verschillende leeftijden”

De vrijdagmiddag staat tijdens de opening in het teken van activiteiten. Dat is na het binnenlopen van ‘De Boswachter’ natuurlijk niet anders. Hij stuurt alle kinderen op pad om ieder met een voorwerp terug te laten keren, zodat ze het met elkaar kunnen bespreken en de boswachter uitleg kan geven. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd, want links en rechts rennen de kinderen (én ouders!) de duinen in. Een kleine beeldimpressie van vanmiddag.

svjiwnoa71yvc039j7q6r0ijt

Vanaf 15.00 uur waren kinderen al volop bezig met het bouwen van Tipi tenten 

qw506wuavah4woq7zyvc6v3is

Postma heeft de aandacht van zijn toehoorders

gj1oek9f3jugeoy0uy7poe77z

Geen vangkunst, maar uitleg over het hoe en waarom van de dennenappel

c9ekjgp6fkytyasnb4ii9jq5g

Hugo Mensink enthousiastmeert de medewerkers van De Duinhut en het aanwezige publiek

wyj6suajnp7znh71hw17vh2kh

Meer informatie? surft u dan even naar www.broodspelen.nl